Marșul pentru viață 2022 București

Piața Unirii, 030119 București, România

 

   După 2 ani în care Marșul pentru viață s-a desfășurat online, anul acesta Marșul pentru viață 2022 „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață” va avea loc fizic în data de 26 martie!
      Cu bucurie vă adresăm tuturor invitația de a participa la cea de-a XII-a ediție națională a Marșului pentru viață din acest an. În București, adunarea participanților va începe la ora 12.00 în Parcul Unirii, iar la ora 12:30 vom pleca împreună pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.
      Marșul se va încheia cu „Live for life” 2022, concertul caritabil susținut de Raluca Angel, Vlad Miriță și Corul Meloritm. În cadrul concertului se vor strânge donații care vor fi direcționate către organizațiile implicate direct în sprijinirea refugiaților din Ucraina.
     Haideți să ne unim pentru a sprijini viața și femeile în criză de sarcină! Doar prin sprijinul celor din jur o femeie în criză de sarcină poate să își găsească liniștea necesară, să aibă o șansă egală cu femeile care nu trec printr-o criză de sarcină și, astfel, copilul ei să aibă o șansă la viață egală cu a altor copii nenăscuți. Sprijinul în criza de sarcină este un pas înainte spre o societate cu adevărat echitabilă.
     Marșul pentru viață este apolitic și neconfesional, nu militează pentru interzicerea legală a avortului și nu susține nici o formă de ostracizare a femeilor.