Lynn Fitch la Marșul pentru viață Washington 2023: „Până când nu vom schimba inimile și mentalitatea, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație”

Slavă Domnului!

Timp de aproape 50 de ani ați participat la marșul care proclamă demnitatea fundamentală a femeilor, a copiilor lor și a vieții înseși. Marșul vostru a fost plin de speranță și determinare și însoțit de rugăciune.

Anul acesta, este diferit. Legea a avortului s-a schimbat datorită cazului nostru din Mississippi. De acum putem proteja viața. Dar călătoria noastră nu se termină aici.

Nu se termină până când nu le vom da femeilor vulnerabile și copiilor lor ceea ce au nevoie ca să prospere, până nu vom face schimbări în legea noastră care să fie pline de compasiune față de toate viețile și până când nu vom schimba inimile și mentalitatea conaționalilor noștri americani.

Până atunci, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație. În noua epocă ce se deschide, ne revine sarcina să păstrăm determinarea și speranța care v-au făcut să ieșiți în stradă timp de 50 de ani.

Folosiți-le pentru a face schimbări! Folosiți-le pentru a face schimbări în favoarea femeilor și copiilor! Folosiți-le pentru a sprijini femeile când sunt însărcinate, când își întemeiază o familie. Folosiți-le pentru a face mai accesibile serviciile de îngrijire a copilului! Folosiți-le pentru a promova programul de lucru flexibil pentru mame, folosiți-le pentru a oferi sprijin financiar copiilor și a-i face pe tați responsabili în mod egal cu mamele pentru copiii lor! Folosiți-le pentru a le oferi educație și resurse de îmbunătățire a vieții femeilor și folosiți-le pentru a îmbunătăți sistemul de adopție și de plasament care uneori eșuează în protejarea copiilor noștri!

Aceasta este călătoria în care am pornit: ziua în care Curtea Supremă ne-a spus că Roe vs Wade devine istorie. Așa că sunt mândră să particip la marș alături de fiecare dintre voi într-o nouă eră, cea deschisă de cazul Dobbs. Împreună deschidem calea către o societate care oferă cu adevărat emancipare femeilor, promovând viața cu adevărat, către o Americă care recunoaște demnitatea tuturor ființelor umane, iar viața umană este iubită și respectată de toți.

Vă mulțumesc fiecăruia pentru ceea ce ați făcut, vă mulțumesc pentru devotamentul și implicarea voastră pentru viață.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să binecuvânteze tot ce faceți!

Mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Mulțumesc.

Sursă: Știri pentru viață