Nu aș fi acum alături de voi dacă părinții nu m-ar fi iubit atât de mult: Dr. Gianna Emanuela Molla la Marșul pentru viață 2023 de la Washington

 

Dr. Gianna Emanuela Molla a participat vineri la Marșul pentru viață 2023 de la Washington, unde a susținut un scurt discurs. Ea este fiica Giannei Beretta Molla, canonizată în 2004 de Biserica Catolică după ce, în 1962, s-a mutat la cele veșnice fiindcă a pus viața ultimului ei copil mai presus de riscul de sănătate pe care îl prezenta sarcina. Discursul Giannei Emanuela Mollafiica acesteia:

Sunt foarte fericită și onorată să fiu cu voi astăzi aici. Îi mulțumesc din toată inima în primul rând lui Jeanne Mancini și echipei ei. Dar vreau să vă mulțumesc din toată inima și vouă, tuturor, că ați venit azi aici.

În fiecare dimineață, când mă trezesc și deschid ochii, îi mulțumesc Domnului și Fecioarei Maria, care au făcut ca inimile părinților mei să se întâlnească. Multiubitei și sfintei mele mame, Gianna, și multiubitului și sfântului meu tată, Pietro, le mulțumesc pentru darul vieții, care este totul. Nu aș fi acum alături de voi dacă părinții mei nu m-ar fi iubit atât de mult.

Darul vieții este cu adevărat cel mai mare dar, cel mai prețios și cel mai sfânt, pe care trebuie să-l cinstim, să-l respectăm și să-l apărăm întotdeauna.

Vă asigur că mă rog pentru voi și vă rog să mă purtați și voi în rugăciune, pentru a putea face misiunea pe care mi-a dat-o Domnul.

Dumnezeu este cu noi și să vă binecuvânteze pe toți! Mulțumesc.

 

Sursă: Știri pentru viață